Nukkesanomat

Nukkekamarin joulukalenteri

Joulukuussa Nukkekamarin verkkokaupan etusivulla aukeaa joka päivä uusi luukku. Seuraa päivittäin vaihtuvia yllätyksiä (vaihtuvia tarjouksia, arvontoja ja muita etuja). Yllätyksellistä joulun odotusta.

Huhtikuun nukke on Simo!

Simo on kopio Heubach-tehtaan nukesta, 1900-luvun alusta. Pituus n. 40 cm. Veikeä ilme. Sis. pään, kädet, nivelet, vartalo- ja vaatekaavat. Tilaa Simo tästä.

Huhtikuun nalle on Vili!

Huhtikuussa valmistetaan Vili nalle! Vili on makuuasennossa oleva sympaattinen nallekarhu. Sen pituus makuuasennossa on 30 cm. Vili on Marleen Poppen 2000-luvun nalletaidetta. Hieno erilainen malli. Tarvikepaketin tarjoushinta on 49€, tilaa tästä.

Maaliskuun kani on Kalle!

Maaliskuussa valmistetaan uusi ja hieno Kalle-kaniini. Tarvikepaketti sisältää tarvikkeet 50cm pituisen kaniinin valmistamiseen! Tarvikepaketti sisältää: Mohair-kankaat, Knut valkoinen 35×70 ja Vaalea beige 35×70, nivelet, 16mm silmät, kaavat ja työohjeet sekä kuononkirjailu langan. Lisähintaan voit tilata täyteaineeksi ekokuitua 5,50€/pussi , kaniinin täyttämiseen kuluu 2 pussia. Kaniini… Lue loppuun