Kankaanpään kesäkurssi 2023

Tule kehittämään taitojasi ja rentoutumaan Kankaanpään opiston kesäkursseille!

Missä: Kankaanpään opisto

Kesto: 5 päivää. Hinta: 215 € / kurssi + majoitus ja ruokailu Vanhan ajan perinneleluja: nukkeja ja nalleja 17.-21.7.2023

Kurssin aikataulu: vko 29 | 17.-21.7.2023 Tule tutustumaan antiikkilelujen ihmeelliseen maailmaan ja tekemään itse ikioma nukke tai pehmolelu mohairkankaasta. Voit valmistaa perinteisin menetelmin Martta-nuken, antiikkinallen, tontun tai perinnepehmon (kissan, kanin tai koiran) mohairkankaasta. Nukkea valmistaessa opit hiomaan, pohjustamaan ja maalaamaan nuken kasvot. Vartalo ommellaan kankaasta ja täytetään tiiviiksi sahanpurulla. Perinnepehmot ommellaan käsin mohairkankaasta. Pahvinivelet saavat lelut liikuttamaan kaikkia jäseniä ja käsin puhalletut lasisilmät saavat lelut elämään. Täytemateriaalina käytetään ekokuitua. Saat paljon tietoa lelujen historiasta. Nuken tai perinnepehmon voi valmistaa vaikkapa lahjaksi. Kurssilla ehtii valmistamaan vain toisen, joko Martta-nuken tai perinnepehmolelun. Materiaalikustannus Martta-nukesta 23 e. Nukkepaketit alkaen 31 e. Perinnepehmolelut mohairkankaasta alkaen 35 e/hahmo. Opettajalta voi ostaa materiaalia. Opettaja lähettää kirjeen kurssista ennen kurssin alkua. Opettajana Teija Ruuhikorpi-Mäki, Nukkekamari

Ilmoittautuminen käynnistyy 7.3.2023 klo 18. www.kankaanpaanopisto.fi