Syksyn alkavat kurssit

Etäopetus Teams-kokousympäristössä ja Moodle-oppimisympäristössä keskiviikkoisin 15.9.-1.12. klo 17-18.30. Kurssia tuetaan myös WhatsApp-sovelluksella 16.9.-2.12. torstaisin klo 17-17.45. Opitaan hiomaan, pohjustamaan, ja maalaamaan nuken pää ja kädet. Nukelle maalataan kasvot ja hiukset. Vartalo ommellaan lakanakankaasta ja täytetään se tiiviiksi sahanpurulla. Kurssi sisältää paljon tietoa myös Martta-nukkien historiasta. Annetaan ohjeita nukkien vaatetuksesta, joita voi valmistaa ommellen, neuloen tai virkaten. Materiaaleista eri maksu. Nukkepaketit alkaen 31 e. Opettajalta voi ostaa materiaalia. Opettaja lähettää kurssista kirjeen ennen kurssin alkua. Lisätietoa netissä.

Ilmoittautumiseen tästä.

Lisäksi lähiopetuskursseja, joissa tilaa.

Perinnelelutyöpaja: nukkeja ja nalleja A Pori Lisätietoja ja ilmoittautuminen

Perinnelelutyöpaja: nukke, nalle, tonttu tai maahinen Sastamala, Kiikoinen Lisätietoja ja ilmoittautuminen

Nukke, tonttu tai maahinen Rauma Lisätietoja ja ilmoittautuminen