Kevään 2023 alkavat kurssit

Perinnelelukurssi etänä 12166EK, Porin seudun kansalaisopisto

Etäopetus Teams-kokousympäristössä keskiviikkoisin 25.1.-5.4. klo 17-18.30. Kurssia tuetaan myös WhatsApp-sovelluksella. Tule tutustumaan antiikkilelujen ihmeelliseen maailmaan ja tekemään itse ikioma Martta-nukke tai pehmolelu mohairkankaasta. Voit valmistaa perinteisin menetelmin Martta-nuken, antiikkinallen tai perinnepehmon mohairkankaasta (kissan, kanin tai koiran). Lisätietoa netissä.

Lisätiedot

Kurssi sisältää paljon tietoa myös Martta-nukkien ja antiikkinallejen historiasta. Kurssilla annetaan ohjeita nukkien vaatetuksesta, joita voi valmistaa ommellen, neuloen tai virkaten. 

Materiaaleista eri maksu. Nukkepaketit alkaen 31 e. Opettajalta voi ostaa materiaalia. Opettaja lähettää kurssista kirjeen ennen kurssin alkua. 

Kurssi toteutetaan Microsoft Teams -avusteisena. Koulutukseen osallistumiseen riittää, että sinulla on toimiva nettiyhteys ja Internet-selain joko tietokoneessasi, tabletissasi tai älypuhelimessasi. Selaimista toimii Mozilla Firefox ja Google Chrome. Katso tarkemmat ohjeet kurssin liitetiedostosta.

Ilmoittautumiseen tästä.

Lisäksi Paljon lähiopetuskursseja eri kansalaisopistoissa, joissa tilaa.

Selaa kalenteristamme.